Blêgh. Coachingstrajecten

 

Coachingstrajecten. Een allergie van ons beiden, máár je weet wat ze zeggen: een allergie spiegelt iets in jezelf. Wat spiegelt het dan bij ons? We zijn nota bene zelf gediplomeerd coach. Nadat we onze mindshift-methode op elkaar hadden toegepast, voelden we het. We geloven niet in ’13-in-een-dozijn’ en willen wel een traject aanbieden, maar dan zónder algemeenheden en containerbegrippen.

Een programma gericht op bewust leven, zelfontwikkeling en mindshiften (ja een werkwoord) waarin wij onszelf herkennen. Waar wij zelf aan willen deelnemen!

 

wet van aantrekkingskracht

 

Voor wie is dit programma?

Voor de creatieve denkers die zichzelf hopeloos kunnen verliezen. In dat hoofd waar het soms alle kanten op vliegt. De diepe denkers (soms piekeraars), maar ook de dromers, de ‘hoogbegaafden‘ die zichzelf absoluut zo niet zien (maar zichzelf wel altijd  anders of zelfs een alien gevoeld hebben). De HSP’ers die weigeren in een hokje plaats te nemen. Mensen die nog niet altijd door hebben dat hun last eigenlijk hun gave is.

De autonome denkers, die zelf willen denken en zelf hun koers willen bepalen. Ook als die afwijkend is. De buitenbeentjes, de vreemde eenden in de bijt die niet geloven in kaders en niet passen in de hokjes van de maatschappij. De mensen die voelen dat ze meer uit het leven en zichzelf kunnen halen. Ze voelen het potentieel, maar weten vaak niet hoe ze dit kunnen ‘vervullen’. Mensen die het gevoel hebben in een ratrace te zitten en diep van binnen het verlangen hebben naar een leven dat écht geleefd wordt.

te weinig tijd

De freedom warriors die intuïtief door het leven gaan. De rustzoekers die soms teveel prikkels ervaren. Maar ook de sensitives die niet door hebben dat ze eigenlijk onderprikkeld zijn. De avonturiers die zelf wil beslissen hoe ze het leven inrichten. De liefdevolle rebel. En als laatste, de gevoelige mens die soms terug in haar keurslijf stapt, omdat het daar zo veilig voelt.

Dit? Dit zijn wij zelf.

Toen wij stopten met aanpassen en het op onze eigen manier (lees: helemaal anders) gingen doen, ging dat innerlijk vuur branden en wisten we, THIS IS IT.

 

 

Salespage? Nee!

Dit is dan ook geen salespage, want ook daar geloven we niet in. We snappen namelijk hoe het werkt. Je wilt geen wekelijkse e-mails ontvangen om overgehaald te worden tot de koop van welk traject dan ook. Je wilt zelf research doen, op jouw manier, wanneer het jou uitkomt. Wij weten als geen anders dat áls het vuur gaat branden -door iets wat wij delen- je vanzelf voelt dat het tijd is om mee te doen. Of niet.

 

If it is meant for you, it will be for you.

 

Mindshiften verrijkt je leven

Het is onze grote droom om met onze Mindshift methode impact te maken. Wij geloven namelijk dat mindhiften je leven verrijkt. Het is nieuwsgierig en bewust denken. Van die automatische piloot af en je eigen gedachtes, ideeën en waarheden ter discussie stellen. De shift levert je vrijheid op, zowel in je hoofd als in je lichaam als in je leven. De vrijheid om te zijn wie jij bent, zonder de hypnose die al je hele leven lang gaande is.

De programmering loslaten die je tot hier heeft gebracht, maar je niet verder gaat brengen dan waar je nu staat.

 

Kernwoorden van ons programma

De kernwoorden van ons programma:

Sensualiteit, seksualiteit, spiritualiteit, intuïtie, zachtheid. Levensenergie- en management, de kracht van jouw ademhaling, leven vanuit je persoonlijke waarden, regie over je emoties en persoonlijkheidskanten. De kracht en het potentieel van jouw (on)brein leren gebruiken en de universele wetten voor jou laten werken.

 

zoektocht naar geluk

 

Samen op reis

Samen gaan we deze reis maken. Wij reizen met je mee. We gaan op onderzoek. Jezelf ontdoen van de zwaarte van jouw programmering. En ja, dat kun jij alleen zelf, maar wij gaan je daar bij helpen…

 

Praktisch

Het programma is online en in groepsverband met diverse ‘live’ (via de online community) ontmoetingen. Samen verblijven we 6 maanden in een online membershipsite (dus niet in een besloten Facebook-groep) waar alle modules in staan mét een online community platform, met een forum, waardoor we altijd met elkaar in verbinding blijven en dit niet het zoveelste online programma wordt dat je koopt maar niet volgt.

We eindigen het halfjaarprogramma met een feestelijke certificaat-uitreiking.

 

wet van aantrekkingskracht

Het halfjaarprogramma dat in januari is gestart, loopt momenteel al met 11 mooie vrouwen. Wil je meer informatie over het volgende halfjaarprogramma dat van start gaat? Dan weet je ons te vinden. Stuur ons dan een e-mail en wij zetten je op de wachtlijst voor de volgende groep die in september van start gaat. 

 

Misschien denk je nu: ‘O nee, het programma is al gestart, maar ik wil nú al beginnen…?’

No worries! Je kunt online diverse cursussen volgen. En als je op een gegeven moment behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding van Rachelle en/of Wendy, is dat altijd apart bij te boeken.

Hieronder vind je de online cursussen tussen onze plugin guides. Er komt meer aan! 

Nu beschikbaar in onze online academy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief