online

 

Weggegooid geld?

Ken je dat? Van die cursussen die je koopt uit iemands online academy en vervolgens nooit meer volgt? Wij wel. Wij hebben er zeker 10 nog op de plank liggen. Onder het stof.

Er zijn zo ontzettend veel online programma’s en online cursussen die je kunt volgen en we hebben al zoveel op ons bordje. Moet ik mezelf hier nu óók nog toe zetten? Met als gevolg, wanneer je dit niet ‘lukt’, dat je innerlijke criticus weer zinnen uitspreekt als: “Zie je wel? Het is je weer niet gelukt.”

Meer fun!

JA, wij geloven in online én wij geloven in persoonlijke ontwikkeling en dat wij mogen leven vanuit onze essentie (en dat we dat nog lááaang niet doen), máár wij geloven ook dat dit op een speelse(re) manier mag.

Gemakkelijker. Meer Fun. 

Dus toen wij voelden dat we iets wilden creëren wat daar wel op leek, maar het wel geheel op onze eigen manier wilden doen, ontstonden onze guides.

 

 

 

Rachelle: “Onze omgeving wordt zwakker en wij worden zwakker. En dat betekent dat we nóg bewustere keuzes mogen maken…”

De wereld wordt zwakker, wij worden zwakker

De wereld waarin wij leven is een wereld gevuld met prikkels zoals social media, televisie, radio, kranten, reclames. De wereld waarin we leven is een wereld gevuld met conditioneringen zoals onze opvoeding, mentoren en leraren. De wereld waarin we leven is een wereld gevuld met programmeringen zoals series, boeken, films en media. Daarom is het zo belangrijk dat we nog bewustere keuzes gaan maken in ons leven!

 

Wendy: ‘Als jij niet bewust kiest, dan doet een ander dat voor jou. Dat is het gevaar van te veel op de automatische piloot leven.’

Ellenlange video’s kijken? Allerlei opdrachten doen? BLEGH!

Maar moet ik dan weer naar van die lange video’s kijken met daarin alle informatie om te groeien? NEEN. Daar doen wij niet aan.

Stop ons in je oren en ren dat strand op, loop dat bos in, stofzuig (als jij daar wel van houdt- wij niet) je huis of lig lekker op je bank. Wij creëren unieke guides in de vorm van diverse modules, die je als video kunt kijken máár ook als podcasts kunt luisteren.

   • Bewuster te leven.

   • Meer innerlijke rust creëren door te ontprikkelen en social detoxen.

   • Het ontwikkelen van je intuïtie als een betrouwbare gids.

   • Leven vanuit je ware essentie.

  • Dat ontprikkelen, ont-programmeren en de-conditoneren dé sleutels zijn naar een vrijer leven (minder gedachtes, stress + meer rust) en hoe je dit doet.

Wendy

Wendy is gediplomeerd business- en lifecoach en werkt vanuit Beekbergen waar ze een praktijkruimte heeft die midden in de Veluwe ligt. Natuur tot zover je kunt kijken. Ze wandelt dan ook geregeld met haar klanten in het bos. Ook met haar hond Dex. Haar droom? Een boomhut in deze tuin. Ze is een kei in spiegels voorhouden, weet bijna alles over jouw brein en test graag zelf het water voordat ze jou erin laat springen.

Rachelle

Rachelleformerly known as gediplomeerd vrouwencoach, maar vindt deze titel lastig in het landschap der coaches anno 2023. Ze had twee bedrijven, maar koos begin 2024 voor een leven als huisvrouw. ‘By night’ werkt ze als vrouwencoach voor dit platform. Vrouwelijkheid, zachtheid en sensualiteit is wat ze graag doorgeeft.

Beiden zijn we allergisch voor containerbegrippen, de taal die iedereen beoefent binnen ons vakgebied, maar we weten ook dat het soms niet anders kan. Vergeef ons. We volgen onze vrouwelijke intuïtie bij alles wat we doen in het leven, dus ook bij het maken van deze guides.

Mindshifters plugin guides

Exact een jaar nadat mindshifters.nl live ging, namelijk op 1 september, lanceren wij onze eerste 2 guides. En ja er volgen er meer.

Kermis in je hoofd: Navigeren naar meer innerlijke rust

GUIDE

In deze guide leer je o.a.;

 • Van altijd “aan” staan naar ook “uit” leren staan
 • Tools om af te rekenen met onrust en gejaagdheid
 • Van die kermis in je hoofd (DRUKTE) naar meer innerlijke rust
 • Kalmte te midden van de hectiek van het dagelijks leven
 • Praktische tips, oefeningen & tools die je direct toe kunt passen!

Stop people-pleasen - Nee zeggen zonder schuldgevoel en conflicten

GUIDE

In deze guide leer je o.a.:

 • Van people-pleasen naar werken met je innerlijke gezonde egoïst
 • Leer de kunst van nee zeggen zonder schuldgevoel, zenuwen of angst
 • Voor jezelf opkomen op een vriendelijke maar duidelijke manier
 • Weten waar jouw grenzen liggen en hoe je deze kunt ‘bewaken’
 • Uitleg waarom nee zeggen zo moeilijk is en hoe je dit kunt veranderen
 • Inclusief download voor op je telefoon of om te printen met 25 tips om nee te zeggen.