Over ons

Wij zijn Rachelle & Wendy.

Business partners, collega’s en bovenal vriendinnen. Samen zij we dit platform gestart. Puur omdat we een gevoel hadden dat we onze krachten mochten bundelen. Schrijven, podcasten, maar ook meer samen doen vanuit ons vakgebied zoals de programma’s die we draaien rondom sensualiteit, breinkennis en zelfontwikkeling. 

WENDY

Wendy is gediplomeerd business- en lifecoach en werkt vanuit Beekbergen waar ze een praktijkruimte heeft die midden in de Veluwe ligt. Natuur tot zover je kunt kijken. Ze wandelt dan ook geregeld met haar klanten in het bos. Maar ook met haar hond. Haar droom? Een boomhut in deze tuin. Ze is een kei in spiegels voorhouden, weet bijna alles over jouw brein en test graag het water zelf voordat ze je erin laat springen.

RACHELLE

Rachelleformerly known as gecertificeerd vrouwencoach, vindt deze titel lastig in het landschap der coaches anno 2022. Haar kantoor is bus Kees waar ze heel Nederland mee rond rijdt. By day is ze Social Media strateeg en by night werkt ze als schrijfster en vrouwencoach voor o.a. dit platform. Vrouwelijkheid, zachtheid en sensualiteit is wat ze graag doorgeeft.

ALLERGIE

Beiden zijn we allergisch voor containerbegrippen, de taal die iedereen beoefent binnen ons vakgebied, maar weten we ook dat het soms niet anders kan. Vergeef ons. We volgen onze vrouwelijke intuïtie bij alles wat we doen in het leven. Zowel (samen) op dit platform als in onze relaties én werkende leven.

We stellen onszelf graag aan je voor in deze video’s!

Rachelle Verhage - medeoprichter van mindshifters.nl - in twee minuten

Wendy Borst - medeoprichter van mindshifters.nl - in twee minuten

Charlotte Veenendaal

Charlotte schrijft voor mindshifters.nl vooral over mindshiften en bewust leven. Zij gaat nieuwsgierig met een open blik en een hoge mate van leergierigheid door het leven. Bewegelijk in lichaam en geest. Fanatiek tennister en ook in haar hoofd staat het niet stil. Heerlijk hoe zij reflecteert op de wereld, zichzelf en kennis die zij opdoet ook echt in de praktijk brengt. Bijzonder hoe dat haar lukt in haar drukke leven. In onze ogen is zij  een inspiratiebron voor velen (zelf zal ze heel bescheiden dit zinnetje eruit willen meppen met haar tennisracket) en zijn we blij dat ze haar ervaringen met jullie wil delen.

Hieronder stelt Charlotte zichzelf voor in een notedop:

Woont vlak bij de duinen in het hart van Nederland.
Is daar regelmatig te vinden om te joggen of podcasts te luisteren.

Heeft een hoofd dat nooit uitstaat behalve op de tennisbaan dan draait alles om het spel en is ze rete fanatiek.

Verandert ongevraagd het interieur zodat haar gezin weleens verrast wordt.
Woont samen met man JanWillem, dochter Merel, zonen Olav en Dax en kat Morris.

Maakt leerpakketten voor basisschoolleerlingen en verkoopt deze via haar website. Is remedial teacher en verzorgt workshops/ trainingen binnen het onderwijs.

We stellen binnenkort Karin, Bart, Randy en Dewy, onze gastbloggers aan je voor!