Over ons

Wij zijn Rachelle & Wendy

Business partners, collega’s en bovenal vriendinnen. Samen zij we dit platform gestart. Puur omdat we een gevoel hadden dat we onze krachten mochten bundelen. Schrijven, podcasten, maar ook meer samen doen vanuit ons vakgebied zoals de programma’s die we draaien rondom sensualiteit, breinkennis en zelfontwikkeling. 

Wendy

Wendy is gediplomeerd business- en lifecoach en werkt vanuit Beekbergen waar ze een praktijkruimte heeft die (letterlijk) midden in de Veluwe ligt. Natuur tot zover je kunt kijken. Ze wandelt dan ook geregeld met haar klanten in het bos. Maar ook met haar hond. Haar droom? Een boomhut. Ze is een kei in spiegels voorhouden, weet bijna alles over jouw brein en test graag het water zelf voordat ze je erin laat springen.

Rachelle

Rachelle is natuurvoedingsconsulent en gediplomeerd vrouwencoach (maar vindt deze titel lastig in het landschap der coaches anno nu). By day noemt ze zichzelf “de gelukkige huisvrouw” en by night werkt ze als schrijfster voor diverse platformen en vrouwencoach voor o.a. dit platform. Vrouwelijkheid, zachtheid, bewust eten-, leven en sensualiteit is wat ze graag doorgeeft.

Allergie

Beiden zijn we allergisch voor containerbegrippen, de taal die iedereen beoefent binnen ons vakgebied, maar weten we ook dat het soms niet anders kan. Vergeef ons. We volgen onze vrouwelijke intuïtie bij alles wat we doen in het leven. Zowel op dit platform als in onze relaties én werkende leven.

Weet je wat onze droom is?

Het is onze grote droom om met onze Mindshift methode impact te maken. Wij geloven namelijk dat mindhiften (werkwoord) je leven verrijkt. Het is nieuwsgierig en bewust denken. Van die automatische piloot af en je eigen gedachtes, ideeën en waarheden ter discussie stellen. Deze shift levert je vrijheid op, zowel in je hoofd als in je lichaam als in je leven. De vrijheid om te zijn wie jij bent, zonder de hypnose die al je hele leven lang gaande is.

De programmering loslaten die je tot hier heeft gebracht, maar je niet verder gaat brengen dan waar je nu staat.

We stellen onszelf graag aan je voor in deze video’s!

Rachelle Verhage - medeoprichter van mindshifters.nl - in twee minuten

Wendy Borst - medeoprichter van mindshifters.nl - in twee minuten

Onze gastbloggers/redacteuren

We stellen binnenkort Bart en Randy aan je voor!