Leven volgens jouw persoonlijke waarden

Bekijk hier de video

Verhoog je energieniveau en geluksgevoel door bewuster volgens je waarden te leven

We hopen dat zowel de Persoonlijke Waarden Test als deze video je helpen om bewust te worden van jouw waarden en vooral ook waar nog tekorten in je waarden zitten. Als je daarvoor gaat zorgen, door allereerst kleine verbeteringen toe te passen, zal je merken dat meteen je mentale en fysieke energie omhoog klauteren en je geluksgevoel toeneemt. Het zorgt ervoor dat je innerlijke vuurtje weer fel gaat branden.

 

Laat het meer zijn dan een lijstje op je koelkast

Zowel Rachelle en ik hebben echt werk gemaakt van onze waarden. Dat wil zeggen: het is niet alleen een lijstje op de koelkast geworden.. NEEN, we hebben ons hele leven ingericht op basis van onze waarden.

Natuurlijk ging dat niet allemaal direct vanaf dag één. De eerste keer dat ik, Wendy, mezelf bewust werd van mijn waarden zat ik nog in een situatie waarin ik werkelijk geen idee had hoe ik dat nu aan ging pakken.

 

Ieniemienie stapjes maken echt verschil…

Het gaat erom dat je vandaag al klein kunt starten. Ieniemienie stapjes zorgen er voor dat je meer energie krijgt en meer voldoening ervaart. Je pakt als het ware de regie over je eigen leven (terug). Door dit proces te starten, merk je meteen dat je hoop, vertrouwen en geloof steeds meer toeneemt. Je voedt als het ware je verlangen en dat is het beste innerlijke motortje om in beweging te komen en je sterk genoeg te voelen om de stappen te zetten die jou richting een waardevol leven brengen.

 

Doe met ons mee, met dit programma…

Natuurlijk laten we je hier niet zitten als jij behoefte hebt om dit proces ook te doen. We hebben een waardevol online programma, met serieus de meest leuke onderdelen die je gewoon lekker op je telefoon, tablet of computer kunt doen. Het is zo gemaakt dat je zelfs in een druk leven, tijd kunt maken voor dit proces. Zie het ook als een proces, gun jezelf die tijd en word stapje voor stapje elke dag bewuster.

We helpen je in het programma uiteraard ook met de vraag: ‘Maar hoe dan?’ Want we weten dat de meesten van jullie niet zomaar 1, 2, 3… hun hele leven op hun kop willen en kunnen zetten. Dat is ook niet nodig om volgens je waarden te leven.

Ook weten we dat je met een omgeving te maken hebt, die misschien niet altijd zo blij wordt van de veranderingen die jij voor je ziet. Daar helpen we je ook mee. We willen namelijk dat je ook echt in staat bent om steeds meer conform jouw waarden te leven, net als wij dat zijn gaan doen.

Ben jij 1 van de eerste 10 mensen die zich aanmeldt voor dit programma? Dan krijg je een gratis ticket voor een online sessie t.w.v. € 175,-waarin Rachelle en Wendy jullie persoonlijk begeleiden.

Je neemt deel aan deze gezamenlijke online sessie op de manier die voor jou prettig is. Dit kan met video of zonder video, met geluid of zonder geluid, je kunt namelijk ook gewoon deelnemen via de chat. Meld je snel aan want we willen een klein groepje zodat we ook echt de aandacht voor je kunnen hebben.