3X DE TOFSTE PLEKKEN OM TE OVERNACHTEN IN NEDERLAND

Ik houd van reizen. Van ontdekken. Noem me Dora (the explorer), maar dan op blote voeten en liever niet in het oerwoud. In dit blogartikel deel ik drie van mijn leukste plekken om te overnachten.

Foto: Tiny Park Cast-Away


Cast Away in Zuid-Holland

Slapen in een tipi, dome of natuurkamer op een eiland (Tiengemeten). Het is geweldig. Waar ik eerst nog wat weerstand voelde, omdat er ook wat georganiseerde groepsactiviteiten waren, dook ik er vol in en kan ik je deze plek van harte aanbevelen.

Van het familiediner (lees: dat eet je dus samen met de andere gasten aan lange tafels) tot het kampvuur, de filmavond of silent disco, gooi jezelf er vol overgave in.

Deze plek is met recht een bijzonder fijne plek om te overnachten. Klik hier om er meer over te lezen (en te boeken).

Vrijhaven Zwier in Vinkeveen

Dit wil je (ook)! Geloof me. Dit is een geweldige plek om te overnachten. Zelfs twee nachten maakt dat je het gevoel hebt een week weggeweest te zijn. Overigens logeer je hier ook op een eiland en dat is vast geen toeval (als Zeeuws meisje ben ik nogal the island girl). Je kunt drijven (en slapen), overnachten in een (zwier)tent, een havenhuisje… Genoeg keuzes voor wat het beste bij jou past.

Via hun website lees je meer (en boek je direct): www.zwier.nl

Het Wylde Pad in Friesland

Ik speel vals. Deze plek staat op mijn bucketlist. Ik ben er dus nog niet écht geweest (in mijn dromen overigens wel). Mijn vriendin is er geweest en die zegt dat deze plek de leukste plek van Nederland is (en zij is kritisch kan ik je vertellen). Een duik in de (natuur)vijver, slapen in een Tiny House, wandelen op blote voeten door het Wylde bos en zitten rond het kampvuur.

Hier wil je slapen! Zet deze plek, net als mij, op je bucketlist. Klik hier voor meer informatie: www.hetwyldepad.nl

Rachelle Verhage

Eigenaar

FOTOGRAFEERT, AVONTURIERT, PRAAT & SCHRIJFT 'FOR A LIVING'. PAST NIET IN JOUW HOKJE. LIEFDEVOLLE DWARSDENKER. HOUDT NIET VAN ECHO-KAMERS. DRAAGT MODDERLAARZEN (GEEN GLAZEN MUILTJES). DEED TALLOZE OPLEIDINGEN. OMDAT ZE GOEDKEURING ZOCHT DIE ZE UITEINDELIJK IN ZICHZELF VOND. WOONT IN DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND (MET GEZIN VAN 9), LIGT VAAK IN DE ZEE (OOK IN DE WINTER) EN WERKT VANUIT BUS KEES. WAS NOMADE IN VORIG LEVEN, LOOPT LIEFST OP BLOTE VOETEN EN DOET VAAK MAAR “EEN DOTJE” (VERTALING ZEEUWS = ZOMAAR IETS).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.