MANIFESTEREN MET DE WET VAN DE AANTREKKING ZONDER ZWEVERIG GEDOE

manifesteren

Steeds meer mensen zijn ‘aan het manifesteren’ met behulp van de wet van de aantrekkingskracht. Ikzelf gebruik de werking van de wet van de aantrekking elke dag, al jaren lang. Het is met recht, samen met persoonlijke waarden en Voice Dialogue, de meest gebruikte methode in mijn praktijk, online academy maar ook door mezelf.

Over mindshiften gesproken…

Ik hou zelf ook van dingen begrijpen. Van feiten, van (neuro)wetenschap. Daarom manifesteer ik vooral ook met mijn (on)bewuste brein. Dat kan ik uitleggen, ik weet hoe het werkt. Het is logisch en belangrijker: het werkt ook echt goed.

Voor mensen die de wet van de aantrekkingskracht te zweverig vinden, maar wel willen leren hoe je dingen (voor elkaar) krijgt, is het leren werken met je (on)bewuste brein echt een aanrader.Je weet nog half niet hoe groot het potentieel en de kracht van je brein is en wat je voor elkaar kunt krijgen als je het goed leert gebruiken.

In onderstaande mini-cursus met praktisch handvat om dagelijks te manifesteren leg ik je uit hoe je kunt manifesteren met de wet van de aantrekkingskracht en/of de kracht en het potentieel van je (on)bewuste brein.

Het is écht een aanrader! De mensen die het doen, zijn inmiddels verslaafd omdat het werkt.

The Wishlist – je wensen manifesteren met de kracht van je onbewuste brein en de wet van aantrekking

Wendy Borst

Lifecoach, businesscoach en co-founder Mindshifters.nl

Verslindt boeken, tomaten en paprika's, maakt podcasts en luistert er ook graag naar, schrijft al sinds ze weet wat woorden zijn, nieuwsgierig naar het leven. Denkt graag zelf na, leert mensen in haar praktijk en op mindshifters.nl onder andere over mindset, hoogsensitiviteit, bewust denken, wet van aantrekking, de kracht en het potentieel van je (on)bewuste brein, high sensation seekers en hoogbegaafdheid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.