Mijn 3 tips voor een betere huid

Mijn huid is belangrijk en daar doe ik heel veel voor. Ik heb een uitgebreide ochtend- en avondroutine, bezuinig niet op huidverzorgingsproducten, schraap mezelf suf en bezoek regelmatig een specialist die mijn huid goed reinigt en me adviseert.

Ik geef je graag drie tips voor een betere huid (die mij zijn gegeven door mijn huidspecialist en werken):

1. Reinig je huid regelmatig: Het is belangrijk om je huid regelmatig te reinigen om vuil, olie en make-up te verwijderen die zich gedurende de dag kunnen ophopen. Was je gezicht ‘s ochtends met water (niet met reiniger) en ‘s avonds met een milde natuurlijke reiniger die geschikt is voor jouw huidtype. Vermijd het gebruik van zeep en zooi, omdat dit de huid kan uitdrogen. Mijn favoriete reiniger is die van Rituals.

2. Hydrateer je huid: Hydratatie is essentieel voor een gezonde huid. Gebruik een vochtinbrengende natuurlijke crème die geschikt is voor jouw huidtype om de huid gehydrateerd te houden. Ik gebruik de crème (onder andere) van Jacob Hooy (vitamine e).

3. Bescherm je huid tegen de zon: Blootstelling aan de zon kan leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid. Bescherm je huid tegen de zon door het dragen van beschermende kleding en een hoed. Ik zit overigens zelf altijd in de schaduw en vermijd de zon. Als ik zonnebrandcrème gebruik (dat doe ik niet vaak) is het die van HappySoaps.

Onthoud dat het belangrijk is (zo is mij verteld) om consistent te zijn in je (huidverzorging)routine en dat het resultaat niet van de ene op de andere dag zichtbaar zal zijn. Geef het de tijd en blijf de juiste verzorging toepassen. Ik hoop dat deze tips je, net als bij mij, helpen om een betere huid te krijgen!

Rachelle Verhage

Eigenaar

FOTOGRAFEERT, AVONTURIERT, PRAAT & SCHRIJFT 'FOR A LIVING'. PAST NIET IN JOUW HOKJE. LIEFDEVOLLE DWARSDENKER. HOUDT NIET VAN ECHO-KAMERS. DRAAGT MODDERLAARZEN (GEEN GLAZEN MUILTJES). DEED TALLOZE OPLEIDINGEN. OMDAT ZE GOEDKEURING ZOCHT DIE ZE UITEINDELIJK IN ZICHZELF VOND. WOONT IN DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND (MET GEZIN VAN 9), LIGT VAAK IN DE ZEE (OOK IN DE WINTER) EN WERKT VANUIT BUS KEES. WAS NOMADE IN VORIG LEVEN, LOOPT LIEFST OP BLOTE VOETEN EN DOET VAAK MAAR “EEN DOTJE” (VERTALING ZEEUWS = ZOMAAR IETS).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.