Kritisch zijn op jezelf, de lat hoog leggen en niet snel tevreden zijn

Deze podcast gaat over zelfliefde, zelfwaardering, de lat hoog leggen, gericht zijn op alles wat nog niet goed genoeg is (inclusief jijzelf), de innerlijke criticus en het moeilijk vinden om ‘te ontvangen’. Natuurlijk vertellen we je ook wat je eraan kunt doen en hoe je liever en milder kunt zijn voor jezelf.

Lees hier het artikel over de innerlijke Criticus en zijn vrienden de Perfectionist, Pusher, Pleaser en de Drammer.

In het mindshifters halfjaarprogramma gaan we samen met de deelnemers ‘innerlijk criticus-werk’ doen. Dat klinkt intens, maar dat valt reuze mee. Het wordt zeker ook lachen, gieren en brullen want bewust kijken naar je innerlijke criticus werkt erg ontnuchterend. Het programma zit nu vol. Wil je meer informatie over wat het inhoudt en wanneer de volgende ronde start? Mail, app of DM ons dan even.

Luister hier de podcast en laat ons weten wat je ervan vindt (daar houden we van)

Luister ‘m via Spotify

Luister ‘m via YouTube

 

En jij? Ben jij kritisch op jezelf? Leg je de lat hoog? Laat het ons weten in de comments of DM ons op Insta of Tiktok.

 

Dit boek raden we je echt aan!

Wendy Borst

Lifecoach, businesscoach en co-founder Mindshifters.nl

Verslindt boeken, tomaten en paprika's, maakt podcasts en luistert er ook graag naar, schrijft al sinds ze weet wat woorden zijn, nieuwsgierig naar het leven. Denkt graag zelf na, leert mensen in haar praktijk en op mindshifters.nl onder andere over mindset, hoogsensitiviteit, bewust denken, wet van aantrekking, de kracht en het potentieel van je (on)bewuste brein, high sensation seekers en hoogbegaafdheid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.