Lastig om af te kicken van je vakantie? Check dan deze tips voor je After-Vakantie-Blues

Zit je vakantie er (bijna) op? Zit je weer in de dagelijkse routine of voel je weerstand bij het idee om weer in de waan van de dag terecht te komen?

Mis je je kinderen al die weer naar school moeten? Of het ochtendmomentje met je koffie, thee of het zonnetje op je hoofd, zonder de druk van van alles nog te moeten doen?

Het slenteren, het reizen, de tijd hebben voor jezelf en de mensen waar je van houdt. De tijd uit het oog verliezen zonder dat je to-do-lijst in je nek hijgt. Heerlijk. Maar voor de meeste mensen kortdurend.

De ‘after-vakantie-dip’- of ‘blues’

Voor wie een beetje of juist heel erg last heeft van de after-vakantie-blues hebben we concrete tips die je helpen in het dagelijks leven én om steeds meer het leven van je dromen te gaan leven. Beluister ze in deze podcast.

Als jullie de podcast leuk vonden en geïnspireerd zijn geraakt, willen we jullie vragen om een extra stap te zetten. Deel deze aflevering met je vrienden, familie en collega’s – samen kunnen we een grotere gemeenschap van nieuwsgierige geesten en leergierige luisteraars opbouwen.

Vergeet ook niet om op die “like” knop te drukken en je te abonneren op onze podcast. Op die manier mis je nooit meer een boeiend gesprek en blijf je op de hoogte van alle spannende onderwerpen die we in de toekomst zullen bespreken.

Jullie feedback en steun drijven ons om door te gaan met het creëren van content die jullie inspireert, vermaakt en informeert. Samen kunnen we deze podcast laten groeien en bloeien.

Tot de volgende keer, en vergeet niet om nieuwsgierig te blijven!

Luister hier de podcast via YouTube

Luister hier de podcast via Spotify

Go for your dreams – hieronder meer inspiratie en tools om concrete stappen te zetten

Wat zijn jouw prioriteiten? Hoe leef je daarnaar? Eén van Wendy’s favoriete boeken over persoonlijke waarden

Ontwerp je persoonlijke missie

Houd de zaag scherp

Wendy is helemaal weg van dit boek (ze heeft de luisterversie)

Vind je Ikigai

Mini-cursus die je helpt om te ontdekken wat je echt wilt.

Online programma ‘Wie ben je werkelijk en wat wil je écht?’

Gerelateerde artikelen

Huilen als de vakantie voorbij is

6 x om na je vakantie niet meteen in de waan van de dag te schieten

 

Wendy Borst

Lifecoach, businesscoach en co-founder Mindshifters.nl

Verslindt boeken, tomaten en paprika's, maakt podcasts en luistert er ook graag naar, schrijft al sinds ze weet wat woorden zijn, nieuwsgierig naar het leven. Denkt graag zelf na, leert mensen in haar praktijk en op mindshifters.nl onder andere over mindset, hoogsensitiviteit, bewust denken, wet van aantrekking, de kracht en het potentieel van je (on)bewuste brein, high sensation seekers en hoogbegaafdheid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.