De essentie van het leven, leuke zin maar wat betekent dat nu echt? & gratis oefening

De waan van de dag, de strijd om succes, de hang naar het afvinken van een to-do-lijst die zich automatisch weer vult, de likes op social media om nog maar niet te spreken van alle berichten die zich ophopen in je WhatsApp en mailbox: het zijn eigenlijk stoorzenders maar ze lijken de essentie te vormen van ons dagelijks bestaan.

Jee, dat klinkt alsof we de regie over ons leven een beetje kwijt zijn geraakt.

En is dat ook niet zo?

Zeggen we niet steeds dat we meer tijd voor onszelf willen? Meer aandacht willen hebben voor de belangrijke mensen om ons heen? Minder afgeleid worden door ons schermpje? De tijd willen nemen om gezonder te leven?

We zeggen het wel maar in de dagelijkse praktijk blijkt het voor veel mensen heel lastig te zijn om tijd te maken voor wat er echt toe doet.

En dat is ook niet makkelijk. Toch?

Ik vertel je erover in deze podcast. En dat niet alleen. Ik deel een oefening die je te midden van je drukke bestaan kunt doen waarmee je jezelf traint in het vinden van betekenis en essentie in je leven. In het mini, in het klein om te oefenen voor grootse zaken.

Ga naar de podcast op YouTube. Of luister de podcast hieronder.

Ga naar het online programma ‘Wie ben ik werkelijk en wat wil ik echt?

Wendy Borst

Lifecoach, businesscoach en co-founder Mindshifters.nl

Verslindt boeken, tomaten en paprika's, maakt podcasts en luistert er ook graag naar, schrijft al sinds ze weet wat woorden zijn, nieuwsgierig naar het leven. Denkt graag zelf na, leert mensen in haar praktijk en op mindshifters.nl onder andere over mindset, hoogsensitiviteit, bewust denken, wet van aantrekking, de kracht en het potentieel van je (on)bewuste brein, high sensation seekers en hoogbegaafdheid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.