Dit zinnetje gebruik ik elke dag om bewust te leven

Slow living, hoe doe je dat eigenlijk?

Bewuster leven volgens jouw persoonlijke waarden en vooral ontdekken wat die dan zijn, is een van de belangrijkste drijfveren van Rachelle en mij om mindshifters.nl te verrijken met content die daarbij helpt.

Poeh, dat was een lange zin. Maar je begrijpt vast wat we bedoelen.

Bewust leven is iets wat je elke dag moet ‘bijhouden’, net als spieren die je traint in de sportschool. Doe je dat niet, dan verval je op de automatische piloot. En dat hoeft niet erg te zijn, want het is fantastisch dat we dingen op de automatische piloot doen.

Als het programmaatje of scriptje, hoe je het ook wilt noemen, jou dient. En dat is niet altijd het geval. We leven vaak reactief.

Bewust leven hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik gebruik zelf elke dag een simpel zinnetje om mijn bewustzijn ‘aan te zetten’ en bewuste keuzes te maken. Ik deel ‘m met je in onze nieuwste podcast.

Luister hier naar de podcast over bewust leven

Wendy Borst

Lifecoach, businesscoach en co-founder Mindshifters.nl

Verslindt boeken, tomaten en paprika's, maakt podcasts en luistert er ook graag naar, schrijft al sinds ze weet wat woorden zijn, nieuwsgierig naar het leven. Denkt graag zelf na, leert mensen in haar praktijk en op mindshifters.nl onder andere over mindset, hoogsensitiviteit, bewust denken, wet van aantrekking, de kracht en het potentieel van je (on)bewuste brein, high sensation seekers en hoogbegaafdheid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.