EEN TEGELTJESWIJSHEID: MEER NAAR JE GEVOEL LUISTEREN?

Meer naar je gevoel luisteren en dingen laten ontstaan vanuit het juiste ritme, het juiste moment, zodat het ‘klopt’. Dat klinkt als een tegeltjeswijsheid. Leuk om naar te kijken en te knikken, omdat je weet dat het vast waar is, maar hoe dan?

Hoe kom je uit je drukke hoofd dat altijd aanstaat, dat wil weten, dat wil snappen, dat zekerheid en veiligheid wil? Kortom: Dat vanuit controle en angst werkt naar…

Luisteren naar je gevoel, je intuïtie, je hart, je onderbuikgevoel en zoals mensen het soms ook noemen: vanuit je zijn?

Het kan.

Sterker nog: het is de basis van het ontstaan van mindshifters.nl.

Rachelle en ik (Wendy) hebben elkaar maanden ‘getraind’ om de samenwerking en wat daaruit zou ontstaan, de ruimte te geven. Om het inderdaad: te laten ontstaan.

Dat ging niet altijd makkelijk, maar wat er dan ontstaat… Ja, dat klopt.

Deze podcast gaat over het verschil tussen dingen doen vanuit je hoofd, vanuit controle en dingen laten ontstaan vanuit je gevoel.

Bestel hieronder de gratis mini-video-cursus 13 universele wetten:

De 13 universele wetten

Luister hier naar de podcast over uit je hoofd komen en meer naar je gevoel luisteren

Wendy Borst

Lifecoach, businesscoach en co-founder Mindshifters.nl

Verslindt boeken, tomaten en paprika's, maakt podcasts en luistert er ook graag naar, schrijft al sinds ze weet wat woorden zijn, nieuwsgierig naar het leven. Denkt graag zelf na, leert mensen in haar praktijk en op mindshifters.nl onder andere over mindset, hoogsensitiviteit, bewust denken, wet van aantrekking, de kracht en het potentieel van je (on)bewuste brein, high sensation seekers en hoogbegaafdheid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.