VAN MILJONAIR NAAR POEPSCHEPPER BIJ DE EZELS

Over mindshiften gesproken... In deze podcast vertelt Rachelle over hoe ze besloot een sabbatical te nemen en haar bedrijf op een laag pitje te zetten.

Vond je de podcast leuk? Laat dan vooral wat van je horen en gooi dat duimpje even omhoog op onze podcastkanalen- of YouTubekanaal.

Luister de podcast via Spotify of je favoriete podcastkanaal.

Rachelle Verhage

Eigenaar

FOTOGRAFEERT, AVONTURIERT, PRAAT & SCHRIJFT 'FOR A LIVING'. PAST NIET IN JOUW HOKJE. LIEFDEVOLLE DWARSDENKER. HOUDT NIET VAN ECHO-KAMERS. DRAAGT MODDERLAARZEN (GEEN GLAZEN MUILTJES). DEED TALLOZE OPLEIDINGEN. OMDAT ZE GOEDKEURING ZOCHT DIE ZE UITEINDELIJK IN ZICHZELF VOND. WOONT IN DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND (MET GEZIN VAN 9), LIGT VAAK IN DE ZEE (OOK IN DE WINTER) EN WERKT VANUIT BUS KEES. WAS NOMADE IN VORIG LEVEN, LOOPT LIEFST OP BLOTE VOETEN EN DOET VAAK MAAR “EEN DOTJE” (VERTALING ZEEUWS = ZOMAAR IETS).

2 Comments
  1. Rachelle, wij zijn dankbaar dat jij er bent @ezelhuis. Jij bent een prachtig puur mens. Vol overgave geef jij aandacht aan onze ezeltjes en aan alle mensen die ons bezoeken! Dank je wel en succes met Mindshifters, Bianca

Leave a Reply

Your email address will not be published.