Hoe vaak per week is normaal in een relatie?

hoe vaak is normaal

“Hoe vaak per week is ‘normaal’ tijdens een relatie?”
Die vraag kwam binnen bij ons op de redactie en ik (Rachelle hier) geef hier graag antwoord op. Niet als vrouwencoach overigens, maar als jouw vriendin. In deze podcast ben ik jouw vriendin en praat ik tegen je alsof mijn eigen vriendinnen tegenover mij zitten.

Ik ben benieuwd hoe jij hierover denkt?
O, en hier kun je de test doen om erachter te komen wat de liefdestaal van jou en/of je partner is (tip!).

Rachelle Verhage

Eigenaar

FOTOGRAFEERT, AVONTURIERT, PRAAT & SCHRIJFT 'FOR A LIVING'. PAST NIET IN JOUW HOKJE. LIEFDEVOLLE DWARSDENKER. HOUDT NIET VAN ECHO-KAMERS. DRAAGT MODDERLAARZEN (GEEN GLAZEN MUILTJES). DEED TALLOZE OPLEIDINGEN. OMDAT ZE GOEDKEURING ZOCHT DIE ZE UITEINDELIJK IN ZICHZELF VOND. WOONT IN DE HOOFDSTAD VAN ZEELAND (MET GEZIN VAN 9), LIGT VAAK IN DE ZEE (OOK IN DE WINTER) EN WERKT VANUIT BUS KEES. WAS NOMADE IN VORIG LEVEN, LOOPT LIEFST OP BLOTE VOETEN EN DOET VAAK MAAR “EEN DOTJE” (VERTALING ZEEUWS = ZOMAAR IETS).

1 Comment
  1. Wat mooi omschreven! Ook iets wat vaak vergeten wordt. Elkaar blijven verassen en investeren in elkaar maar zéker ook in jezelf. Zowel op lichamelijk gebied maar ook mentaal. Bewustwording van hoe je tegen jezelf “praat” of hoe je naar jezelf kijkt kan zo’n verschil maken in hoe je je voelt. Dus ook een verandering teweeg brengen in je behoefte aan intimiteit. De test hebben wij hier ook gedaan trouwens en komt zeker overeen haha leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.