VERLANGEN NAAR EEN EENVOUDIGER LEVEN

Mindshifters.nl is onder andere ontstaan uit een verlangen dat Rachelle en ik delen: het verlangen naar een eenvoudiger leven.

‘Terug naar de essentie van het leven’ noemen wij dat.

Deze zin ben je misschien al tegen gekomen op mindshifters.nl.

Zo was ik verslingerd aan programma’s zoals ‘Alaskan Bush people’, ‘Building off the grid‘ en andere programma’s waar mensen het geluk zochten in een leven ‘off the grid‘ oftewel: Buiten de dynamiek van het Westerse leven.

Voor mij geldt dat ik het liefst het beste van beide werelden wil. Het comfort van het dagelijks leven gecombineerd met de eenvoud en schoonheid van de natuur. De rust en de stilte, een lager tempo afgewisseld met zweet op mijn kop van het enthousiasme als ik lekker bezig ben met mindshifters.nl. De natuur als basis en de prikkels opzoeken als ik daar zin in heb.

Rustiger leven, minder gedirigeerd door mijn agenda. Spontaner, vrijer. Met aandacht leven. Minder moeten.

Omdat we dat voor onszelf al steeds beter ‘voor elkaar krijgen’, willen we dat ook met jou delen. Het hele proces. Het eerlijke proces. Want er zijn nog teveel dagen dat mijn agenda te vol is om de ruimte te nemen voor spontaniteit. En dat geeft ook niet, het mag ook een proces zijn.

In deze podcast vertel ik je meer over dat verlangen van Rachelle en mij. Hoe wij dat noemen en hoe we daar vorm aan geven.

En jij? Verlang jij ook weleens naar een eenvoudiger leven? Laat het ons weten onderaan dit bericht of op Instagram #mindshifters.nl.

Luister de podcast via Spotify (of je favoriete podcastkanaal).

Wil je weten wat voor jou de essentie van het leven is? Wat jou drijft, waar jij gelukkig van wordt en hoe je conform deze persoonlijke waarden kunt leven? Kijk dan of dit wat voor jou is:

Leven en werken op basis van jouw persoonlijke waarden

Wendy Borst

Lifecoach, businesscoach en co-founder Mindshifters.nl

Verslindt boeken, tomaten en paprika's, maakt podcasts en luistert er ook graag naar, schrijft al sinds ze weet wat woorden zijn, nieuwsgierig naar het leven. Denkt graag zelf na, leert mensen in haar praktijk en op mindshifters.nl onder andere over mindset, hoogsensitiviteit, bewust denken, wet van aantrekking, de kracht en het potentieel van je (on)bewuste brein, high sensation seekers en hoogbegaafdheid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.